Bebek Kurabiyeleri

Geçen ay Emin Eren bebek doğduğunda ailesinin ziyarete gelenlere ikram etmek için istediği kurabiyeler, portakallı-tarçınlı ve kakaoluydu. Emin Eren'in küçük ablası Duru'yu da unutmadık ve onun için de taç kurabiyeler hazırladık.
Aslan ailesine bir ömür mutluluk diliyoruz.






Çilekli Makaron ve Tuzlu Kurabiye

Makaron artık Türkiye'de de oldukça popüler olan sevimli bir kurabiye. Bol bademli olduğundan tadına doyulmuyor, hele bir de içinde gerçek meyvelerle veya çikolatayla yapılan dolgular konulursa.

Çilekli makaronlarımız, özel günlerinizde, şeker büfelerinizi süsleyebilir ya da ikramlık paketlerde hediye edilerek konuklarınızı mutlu edebilir.




Tuzlu kurabiyelerimizi ise tercihen kırmızlı biberli ve çörekotlu hazırlıyorum. Ancak susamlı, baharatlı hazırlamak da mümkün. Kalabalık bir davetinizde ya da misafir ağırlarken ağızda dağılan tuzlu kurabiyelerimizden kiloluk olarak sipariş edebilirsiniz.



Babaanne Dede Pastası

Belli bir yaşı aşmış, torunları olmuş anneanne babaanne ve dedelerimizin bağ bahçeyle uğraşması, bundan huzur bulması, aldıkları ürünleri eşle dostla paylaimaları her zaman hoşuma gitmiştir. İnşallah biz de o yaşlara geldiğimizde tarla bahçeyle uğraşacak enerjimiz ve de etrafımızda yetiştirdiğimiz ürünleri paylaşacak sevdiklerimiz olur.

Bu yıldönümü pastamız, ev tipi muhallebili şeftalili olarak hazırlandı.






Teşekkür Kurabiyeleri

Cunda Adası'na giden teşekkür kurabiyeleri portakal ve tarçınlıydı.








Türkmenistan'a giden kurabiyeler

Bu kurabiyeler Türkiye'deki annesinden, Türkmenistan'a Cennet'e gönderildi. Zamanla yarışırken fotoğraflamayı unutunca paketli hallerinden hızlı bir kare alabildim, pek başarılı olmadı. Olsun, Cennet'in kurabiyeleri yemeye kıyamadığını tüm sevdiklerine gösterdiğini duydum, mutlu oldum. Annesiyle Cennet'e bir ömür huzur diliyorum.